چرا طعم غذا در هواپیما تغییر میکند؟
ذائقه انسان در طول پرواز نسبت به وقتی که روی زمین است، تغییر میکند. یعنی اگر یک لقمه غذا را درست قبل از سوار شدن به هواپیما خورده و چشیده باشید، همان لقمه برای شما به هنگام پرواز طعم دیگری خواهد داشت.
هوای کابین هواپیما بسیار خشک نگه داشته میشود. این هوای خشک مجاری بینی شما را خشک میکند و به تبع آن قدرت تشخیص طعمها کاهش مییابد.
گذشته از خشکی هوای کابین، کاهش فشار هوای داخل آن موجب افت اکسیژن موجود در خون مسافران میشود؛ عاملی که افت قدرت بویایی را تشدید میکند.